AKDMY

AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons.

AKDMY
Matching Day
20 juni 2019
Meld je aan

AKDMY: bouwen aan een ijzersterk portfolio

Met AKDMY heb je de mogelijkheid om persoonlijke trainingen, workshops en colleges te volgen die je niet tijdens je studie kunt volgen, on- en offline. Je groeit in persoonlijkheid, ontwikkelt razendsnel je talent en bouwt aan een ijzersterk portfolio. Dat doe je met twee benen in de praktijk.

Voor gemotiveerde en getalenteerde rechtenstudenten

AKDMY is voor bachelor rechtenstudenten in hun tweede of derde jaar van de WO studie. Studenten die het talent en de motivatie hebben om te groeien. En die een vliegende start willen maken op de arbeidsmarkt. Ben jij dat? Meld je dan aan voor AKDMY Matching Day.

Meld je aan voor AKDMY Matching Day

  • Stuur vóór 3 juni, uiterlijk 9.00 uur, je cv en cijferlijst naar AKDMY@akd.nl en motiveer waarom jij toegang wilt tot de AKDMY.
  • Uiterlijk 4 juni verneem je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek op dinsdag 11 juni in Amsterdam.
  • Op 12 juni verneem je of je mag deelnemen aan AKDMY Matching Day op 20 juni in Amsterdam.
  • Na 20 juni hoor je of je wordt toegelaten tot AKDMY en bespreken we de studentstagemogelijkheden.

Vanaf dat moment ga je heel veel leren en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en portfolio. Wij zorgen voor begeleiding en advies, zowel door specialisten binnen als buiten AKD. Meer weten over AKDMY of de aanmeldingsprocedure? Bel met Maud Creemers, recruiter, of Thaira Koppelaar, recruitment manager, via telefoon 088 - 253 5386 of mail naar akdmy@akd.nl

Stuur je cv, cijferlijst en motivatie naar akdmy@akd.nl

AKDMY Matching Day: begin 2018

Wil je op de hoogte gehouden worden? Of alvast aanmelden (met motivatie, cv en cijferlijst)? Stuur dan een email naar akdmy@akd.nl